David Pont se despide del CMI "Santa Cecilia" de Puçol

Ara si que si, arriba l'últim concert de l'any . Serà un concert molt especial aquest dissabte 20 a les 19h30, ja que serà el meu últim concert com a director titular del CMI "Santa Sta Cecilia de Puçol.
Han sigut poc més de tres anys junt als músics de Puçol, i com tot en aquesta vida tot té un principi i un final. Deixe molts amics i molts records en aquesta entranyable banda.
Gràcies a tots per haver confiat amb mi i treballar molt dur colze a colze.
Per al record, aquesta emocionant interpretació de "Extreme Make Over" al Certamen internacional de la Sénia l'abril del 2013 que va valdre un Primer Premi.
< >

 

 

 

Three Revelations for T-Bone de Antón Alcalde


Descárgate aquí y escucha el primer movimiento de la obra Three Revelations for T-Bone, compuesta por Antón Alcalde y dedicada a David Pont.
La grabación pertenece al concierto que el propio David Pont realizó como trombón solista junto a la Banda muncipal de Silleda (Pontevedra).Avance de la agenda del próximo año

Ya puedes consultar en la sección de agenda

David Pont ha dirigido la grabación de Ich Selbst para el cd del trombonista Juan Carlos Matamoros

David Pont ha dirigido  la grabación de la pieza Ich Selbst del compositor Francisco Coll. Esta será incluida en el cd  del trombonista Juan Carlos Matamoros.

Entrevista al trombonista David Pont por Rivera Música

"Cuando yo empecé a estudiar música, no habían las facilidades que encontramos a día de hoy. Por ejemplo, existen infinitos cursos de interpretación en nuestro país, con solistas de renombre internacional. Antes había que ir a buscarlos, ahora vienen la mayoría a España a dar clases.[...]"
Entrevista completa en: www.riveramusica.com